Åssiden skolemusikk
 •    • Loppemarked    • Om Åssiden skolemusikk    • Vil du bli medlem?    • Artikler    • Medlemssider    

 

 

   Medlemssider
           

Snarveier:
 Bli medlem
 Logg inn medlem
 

 

 


Loppemarked 2018
 
 

Da nærmer det seg høstens loppemarked, som er helgen 15.-16. september! For dere som har vært med tidligere, så er det nytt i år at Loppemarkedet arrangeres i gymsalen på Kjøsterud skole. Vi plasserer en container i skolegården for loppelager fra mandag 10/9 og fra onsdag 12/9 kan vi også sette lopper i Røda Rummet på skolen.

Musikantene fikk med konvolutter med roder, loppelapper og arbeidsliste hjem fra øvelsen på onsdag. De som ikke fikk med da, kan hente på onsdag.

Alle har fått et område på Åssiden (merket på kart) hvor dere skal legge Loppelapper i postkassene. Alle aspiranter har fått i sitt nærområde. Noen steder er det vanskelig å komme inn i blokker og da kan dere henge opp plakat med lapper på oppslagstavle eller liknende.

For å klare å gjennomføre Loppemarkedet trenger vi mange personer for rigging fredag og loppemarked lørdag og søndag. Vi har stor forståelse for at det er vanskelig å stille med begge foreldre gjennom helga, så det er fint om dere gir en tilbakemelding om hvordan tidene passer for dere. Som i 2017 kommer det et håndballag og hjelper oss med bæring på fredag. Vi oppfordrer også dere spesielt til å komme med egne lopper på fredag, så kan vi sette det rett inn i gymsalen.

Vi har også opprettet et arrangement på Facebook, som vi håper dere deler med deres venner!

   

Utsendt informasjon

Klikk for å laste ned "Loppemarked2018/Arbeidsliste loppemarked 2018.pdf"
Arbeidsliste
Klikk for å laste ned "Loppemarked2018/Plakat A3 loppemarked 2018.pdf"
Info-plakat A3
Klikk for å laste ned "Loppemarked2018/Loppelapper.pdf"
Loppelapper

 

 

 

Åssiden skolemusikk, Postboks 1547, 3007 Drammen