Åssiden Skolemusikk


Åssiden Skolemusikk er mer enn bare et korps, det er et fellesskap, en lidenskap og en kilde til stolthet for alle som er en del av det. Fra de første øvelsene i klasserommet til de spennende konsertene på scenen, er Åssiden Skolemusikk en reise fylt med musikk, vennskap og minner.

Samhold og Vennskap

I korpsmiljøet på Åssiden er samholdet sterkt. Her finner du barn i alle aldre, fra ulike bakgrunner, som deler den samme kjærligheten til musikk. Vi øver sammen, ler sammen og støtter hverandre gjennom tykt og tynt. Det er noe magisk med å spille i et korps – når tonene smelter sammen og skaper harmoni, føler vi oss som en stor musikalsk familie.

Fra Marsjer til Konserter

Åssiden Skolemusikk har et variert repertoar. Vi spiller alt fra tradisjonelle marsjer til moderne poplåter. Hver øvelse er en mulighet til å forbedre seg, finpusse teknikken og skape noe vakkert sammen. Når vi står på scenen, med uniformene våre og instrumentene klare, føler vi stolthet og spenning. Publikum klapper i takt, og vi gir alt vi har.

Minner for Livet

Korpslivet på Åssiden gir oss minner vi aldri vil glemme. Sommerkonserter i parken, turer til andre byer, og turer til utlandet – hvert øyeblikk er en del av vår musikalske reise. Vi ler av feilgrep, jubler over vellykkede konserter og deler historier på korpsleirer. Åssiden Skolemusikk er ikke bare en hobby – det er en livsstil.

Så neste gang du hører tonene fra Åssiden Skolemusikk, husk at det er mer enn bare musikk. Det er et fellesskap av lidenskapelige musikere som deler sin kjærlighet til musikk, vennskap og samhold. Vi er stolte av å være en del av dette korpset, og vi gleder oss til å skape flere minner sammen i fremtiden. 🎺🎶 


Søk
Driftes av Styreportalen AS